Investeringsfastigheter.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Företagsfastighet till försäljning i Haparanda

4050 m2 bostadsfastighet, restaurang, hotell i Haparanda till försäljning

Stort natuskönt vandrarhem med tre hyreshus

Har fått möjligheten att flytta utomlands då har vi beslutat oss för att sälja fastigheterna. Idag finns det 16 lägenheter och kan lätt bygga till 6 lägenheter till låg kostnad. Avkastning vid full beläggning 850000sek. Vandrarhemmet har 20 rum potentialen är 10000 per dygn. Till det kommer restaurang och konferensdel färdiga för dig att börja utveckla. Färdigutveckat bör hyresintäkterna uppgå till drygt 1.6 miljoner, detta är en exceptionell investeringsmöjlighet i form av ett vandrarhem med restaurang och nattklubb, tre hyreshus, strategiskt beläget i Vojakkala, Haparanda. Denna unika fastighet utgör en imponerande kombination av historisk charm och modern bekvämlighet. Fastighetsöversikt:

Tre Hyreshus: Sammanlagt 16 lägenheter som skapar en stabil och mångsidig inkomstkälla. Utbygdbar till 22 lägenheterLåga driftkostnader gör denna portfölj särskilt attraktiv för investerare. Med avkastningskrav på totalt kapital 10% ger värdering på 8.5 miljoner exkluderat intäkt från restaurang, nattklubb och konferens. Med egen insats på 2 miljoner blir avkastningen på investeringen drygt 25% per år!

Vandrarhem: Ett välskött vandrarhem med 20 rum, komplett restaurang och en nattklubb. En möjlighet att utveckla verksamheten med obemannad butik, olika aktiviteter för besökare, turistsatsningar och konferenser.

Restaurang och Nattklubb: Den fullt utrustade restaurangen har kapacitet att välkomna 149 gäster och erbjuder ett komplett restaurangkök. Den ans...